OM oss

Vilket underhåll vill du ha på din fastighet? Det är frågan många inte tänker på.

De flesta byggföretag talar gärna om kostnadsektivitet. Det är bra, och det eftersträvar vi på Sparrmans Bygger. Men när jakten på snabbhet och bästa pris går ut över kvalitén sätter vi stopp. Vi menar att allt byggande ska ses som en långsiktig investering. Om resultatet är bra står det i generationer.

Det visste man förr och det är en kunskap vi måste vårda för framtiden. Därför har vi satsat särskilt på renovering av gamla och kulturhistoriskt värdefulla byggnader.

När vi bygger använder vi oss av väl beprövade lösningar och material som håller länge, vårt mål är att inte tära på jordens resurser.

Vi utför alla typer av byggnationer, t.ex. Nybyggnader, om- och tillbyggnader, renoveringar, återskapande av gamla hus, energihus m.m.

Vi erbjuder ett miljöanpassat byggande och använder oss exempelvis av cellulosaisolering så kan vi ta bort plasten i väggar – ett naturligt sätt att undvika fukt- och mögelproblem.

Företaget startades 1986 av Lennart Nätt och Bengt-Åke Sparrman. Vi är i dagsläget 5 medarbetare i företaget, vi har yrkesbevis inom bygg och målning.
Vi har även smideskunskaper.

Vårt mål är nöjda kunder i alla avseenden. Självklart åtar vi oss gärna hela entreprenader till fast eller löpande pris – allt efter önskemål! Välkommen till Sparrmans Bygger!

 

Kontakta oss på tel. 0300-566 995

Bengt-Åke Sparrman

Petter Sparrman

Niklas Sparrman